Wegańskie Tortellini z borowikami BiO

  • Producent: D'Angelo Pasta GmbH | Werner-von-Siemens-Straße 39, 66793 Saarwellingen, Niemcy
  • Dostępność: brak - kliknij by zapytać brak - kliknij by zapytać
  • szt.
  • 16,90 zł
  • Niedostępny

Wegańskie, klasyczne Tortellini z makaronowego ciasta z mąki durum wypełnione borowikowym farszem. Certyfikat BiO DE-EKO 006

Pierożki Tortellini z borowikowym nadzieniem

Ze złocistego cista z pszenicy durum wegańskie, klasyczne Tortellini z pysznym nadzieniem z borowików. Doskonałe z sosami, pod beszamelem, zrumienione na patelni albo posypane wegańskim parmezanem lub bułką tartą Wysoka jakość i długa trwałość dzięki technologii semi fresh. Gotować w dużej ilości osolonej wody 12-15 minut. Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni. Wartości odżywcze w zakładce "Załączniki" poniżej.

Zawartość.: 250g (3 porcje)

Składniki: ciasto: semolina z pszenicy durum, woda, farsz: (26%): bułka tarta (mąka pszenna, drożdże), borowiki (30%), płatki ziemniaczane, cebula, olej słonecznikowy, sól morska, emulgator: lecytyna sojowa, czosnek, papryka.  Alergeny: mąka pszenna