NEWSLETTER PUREVEG

Zapisz się i odbierz kod rabatowy.
Twoje zakupy 5% taniej!

Prawie gotowe! Teraz:

1. Sprawdź swoją skrzynkę
2. Potwierdź subskrypcję
3. Odbierz kod rabatowy 5%

Weganizm bez trosk, kluczowe wegańskie produkty, witaminy i suplementy.
  • Home
  • Witaminy
    • Witamina B12
    • Witamina D3
    • Multiwitaminy
    • Witaminy z grupy B
    • Witamina K2
    • Witamina E
    • Witamina C
  • Minerały
  • Suplementy
    • Enzymy Probiotyki
    • Suplementy diety
    • Omega 3
  • Odżywki
  • Kosmetyki
  • Tempeh Starter
Twój koszyk jest pusty
    Zaloguj
    Nie masz jeszcze konta?
    Załóż konto
  1. Start
  2. A jak nie mięso, to co? | Dorota Jaworska | wegańska książka kucharska
  • A jak nie mięso, to co? | Dorota Jaworska | wegańska książka kucharska
    DZIŚ W PROMOCJI

A jak nie mięso, to co? | Dorota Jaworska | wegańska książka kucharska

“Wydawało mi się, że sporo wiem o różnych składnikach kuchni roślinnej. Myliłem się i dowiedziałem się o tym dzięki tej książce. Dziękuję za nią i... smacznego!” | Dariusz Gzyra, autor książki “Dziękuję za świńskie oczy”.

  • Dodaj recenzję:
  • Producent: GOFEMINE | Polska
  • Dostępność: duża ilość duża ilość
  • Waga / Zawartość: 120 przepisów / 320 stron + indeks
  • 44,90 zł 31,43 zł
  • szt.

Zamawiaj bezpiecznie.

  • Dostawa 2 rodzaje
  • Płatność 3 formy
  • Zwrot 14 dni

Zamówienie z tym produktem dostarczymy kurierem DPD24 lub do Punktu Odbioru (Ruch, Poczta, Biedronka, Żabka, Orlen)

Online (blik, przelew, karta), Zwykły przelew bankowy, Gotówką za pobraniem

Warunki odstąpienia od umowy i zwrotu są opisane w regulaminie sklepu.

AM
Aleksandra M.
Zweryfikowany

Dużo informacji o zamiennikach. Mnóstwo przepisów.

  • Zalety Produktu
  • Zastosowanie
  • Składniki

“Tu nie ma mowy o kulinarnej nudzie” - Magazyn Kuchnia

To książka o zamiennikach mięsa, produktach, które z racji swoich własności odżywczych (soja, tofu, tempeh) lub tekstury i zdolności do łatwego wchłaniania aromatów przypraw (seitan, chlebowiec, yuba, groch) mogą się upodobnić w potrawach do mięsa. Książka składa się z przewodnika opisującego pochodzenie, wartości i właściwości zamienników mięsa, a także 120 prostych ciekawych przepisów z użyciem tych produktów.

“Autorka nie ukrywa, że po przejściu na weganizm tęskniła za smakiem mięsa. Bazując wyłącznie na roślinnych składnikach i inspirując się kuchnią z różnych stron świata, zaczęła tworzyć nowe wersje ulubionych dań. Opracowała zbiór 120 potraw, wśród których zawarła propozycje zarówno dla miłośników tradycyjnych smaków, jak i tych spragnionych nowych, zaskakujących receptur.” - Magazyn Vege

 

Książka z autografem autorki? Składając zamówienie prosimy wpisać w polu "uwagi" dla kogo ma być dedykacja.

Książka składa się z przewodnika opisującego pochodzenie, wartości i właściwości zamienników mięsa, a także 120 prostych ciekawych przepisów z użyciem tych produktów, w tym 41 wegańskich przystawek (w tym pasztety i pasty do chleba), 22 wegańskie zupy (azjatyckie buliony, zupy krem, krupnik, grochówka), 50 wegaskich dań głównych (w tym kotlety, gulasze, potrawki i niemięsne sosy do makaronów), 7 deserów (w tym ciastka i batony).

W 100% bez mięsa

w 100% bez laktozy

w 60% bez glutenu

Proste instrukcje, przydatne porady i ciekawostki wprowadzające w świat roślinnej kuchni.

320 stron, Miękka okładka, Wydawnictwo Pascal

AM
Aleksandra M.
Zweryfikowany

Dużo informacji o zamiennikach. Mnóstwo przepisów.

PUREVEG
Kontakt Oferta dla Firm
BONUSY!
Darmowa Dostawa Oferta dla Stałych Klientów
NEWSLETTER
5% za Subskrypcję
REGULAMINY
Regulamin Sklepu Polityka Prywatności
Kontakt
Sklep internetowy SOTE

Poczta Polska